Coaching på telefon

Boka Coaching på telefon, privatperson (återkommande kund) 60 min ,

För dig med ont om tid eller som finns på annan plats än Göteborg erbjuds kraftfull individuell samtalscoaching på telefon. Telefoncoaching fungerar lika bra och fungerar på samma sätt som vanlig coaching. Vi kan även använda Skype eller Zoom.

Du får individuell coaching/vägledning där vi tillsammans skapar tydlighet, motivation, kraft och verktyg för att du ska nå dina personliga mål.

Coaching erbjuds för framgångsrikt självledarskap, d.v.s. hur du leder dig själv på bästa sätt för att både må och prestera bra.

Exempel på ämnen för coaching är:
– stresshantering,
– karriärvägledning,
– ledarskap,
– ökad självkänsla och
– ökat självförtroende;
d.v.s. personlig utveckling på olika områden.

Det handlar om att hitta och använda dina unika styrkor och drivkrafter och använda dem på rätt sätt för att skapa det liv och arbetsliv du vill ha! Då behöver du veta vad du vill och bryta dig loss från dina egna mentala hinder på vägen mot din dröm.

Coachingen utförs av diplomerade coachen – som själv tagit sig igenom stress, oro, kontrollbehov, prestationsångest, lågt självförtroende och låg självkänsla. Marias coaching är kraftfull och hjälper dig att använda både intuition och intellekt för att du ska komma åt svaren på dina utmaningar. Coachingen kan även kombineras med vägledning och konkreta tips.

Coachingen/vägledningen utgår från ett helhetsperspektiv där vi ser på fysisk, emotionell, mental och själslig nivå. Vi går på djupet och skapar hållbar förändring och arbetar därför långsiktigt tillsammans utifrån det upplägg vi bestämmer tillsammans.

Pris och upplägg enligt överenskommelse.

Om du är ny kund; välj ”gratis samtal” eller ”prova-på coachning”.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Please reload

Please Wait